Klinik Doa

Japansk Cosmo Lifting


Behandlingen indeholder afrensning af ansigtet, opløftende maske, ansigtsmassage (lifting) med olie, saltstensmassage

Ansigtsbehandling med ansigtszoneterapi (ansigtsrefleksterapi).

Denne teknik er unik i sin evne til at stramme og løfte huden. Den modvirker både ansigtets ydre tegn så som rynker, poser under øjnene, uren og trist hud og den afbalancerer hele kroppen og sindet.

Den bedrer med andre ord også kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande på meget kort tid.


Japansk Lifting giver dig et 100 % naturligt ansigtsløft og får din hud til at stråle. Den kosmetiske behandling udglatter rynker ved at arbejde med underlæggende væv og muskler.

Du udsættes ikke for parabener eller andre kemiske tilsætningsstoffer. Derimod opstrammes huden ved hjælp af ansigtsrefleksterapi (zoneterapi) og traditionelle japanske behandlingsteknikker.


Behandlingen er meget afstressende, og man kan ofte se resultater allerede efter første gang. Typisk anbefales det dog at få 10-12 behandlinger indenfor 3 måneder for at få en mere varig effekt og at vedligeholde hver 8. uge for en blivende effekt.


Hør Lone Sørensen fortælle om behandlingen på nedenstående link:

Historien bag:


I 1988 flyttede den nu internationale anerkendte refleksterapeut Lone Sorensen til Argentina, hvor hun drev klinik og behandlede argentinerne med fodzoneterapi. Efter et møde med en gruppe indianske kvinder oppe i en bjerglandsby, blev hun meget fascineret over deres måde at arbejde med kroppens sundhed på via zoner i ansigtet. Hun studerede dem og deres metoder intensivt og afprøvede de terapeutiske ansigts-behandlingsmetoder hos indianerene i Andesbjergene gennem længere tid. Dette lagde dette kimen til hendes pantenterede ansigtsrefleksterapeutiske koncept; SorensenSistem.

Hendes mange klienter gennem årene oplevede udover, at refleksterapien kunne afhjælpe forskellige sygdomme og helbredsproblemer, også havde en positiv virkning på ansigtet, som kom til at fremstå friskere, yngre og med mere glød. Dette fik Lone i 1998 til også at tænke i den mere skønhedsmæssige del. Refleksterapien er med til at skabe balance i de forskellige organer, og er der ubalance i disse, ses dette ofte i ansigtet. F.eks kan poser og sorte rande under øjnene, skyldes en ubalance i nyrerne, dybe fuger fra hagen til mundvige; en ubalance i tyktarmen osv. Derfor gav det mening, at arbejde videre på en decideret ansigtsbehandling.

På en skønhedskongres i Buenos Aires, hvor hun deltog i et kursus med en Japansk læge, lærte hun den japanske Tanaka Massage som er en selv-behandlingsmetode. Og det er her den Japanske del kommer ind i behandlingen. Hun videreudviklede ansigtsmassagen til også at indeholde akupressur og satte den sammen med stimulering af akupunkturpunkter samt sin egen refleksterapi. Og det er så historien om Japansk Cosmo Lifting meget kort fortalt. Det lidt sjove er, at japanerne ikke kendte til metoden, så Lone har undervist dem i Japansk Lifting på sin skole i Japan.

Lone er ophavskvinde til mange andre behandlings- og terapiformer, men det er jo en helt anden historie 

0