Klinik Doa

Stress/Traume terapi

Bringer ro i nervesystemet, dæmper stress og forløser gamle traumer


Ikke alt kan vi tale os fra – derfor må kroppen og hovedet med for at forløse, hvad der er gemt. Du kender måske følelsen af at have ”et hul i maven” eller være trist uden at vide hvorfor. Kom af med det der ligger og forhindrer dig i, at få dine egne styrker frem i lyset – lad det ikke sætte sig til migræne, dårlig ryg og andre sygdomme, som bestemmer over dig – men lad kroppen tale. En blid men effektiv metode til at fremkalde indre ro i hele nervesystemet.


Metoden kan anvendes til alle aldre -børn, unge, voksne og ældre. Blandt andet til reduktion af:

– Stress

– Trauma

– Emotionelle Ubalancer

– Mentale dysfunktioner

– Depression

– Udbrændthed

– Spiseforstyrrelser


Rigtig mange mennesker lever et liv i ubalance med sansemæssig overstimulering og indre uro til følge. De sygdomme, der følger i kølvandet, er utallige. Vi har derfor alle, mere end nogen sinde før, brug for sikre metoder, der giver den effekt som vi har brug for.

Med teknikker fra ansigts-refleksterapi finder du ind til kernen af det, der er dig og dine styrker, dine erfaringer på godt og ondt. Metoden åbner op for en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand af indre ro. Når den tilstand indfinder sig, bringes personen til et endnu dybere niveau, en egentlig meditativ tilstand. Netop den tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner, gamle traumer, der er lagret i bevidstheden og underbevidstheden. Her reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau samt den neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres. Det betyder, at den store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét der skal til for igen, at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.

0